Печиво швидко готується, легке та смачне. Тісто не містить цукру, лише шматочки яблука потрібно трішки вмочити у нього. Готове печиво ще можна посипати цукровою пудрою. Але я більше люблю без неї.
Тісто: 250 грам кисломолочного сиру;
1 пачка маргарину;
1,5 склянки борошна.
Розм'яклий маргарин змішати із сиром, додати борошно та замісити тісто. Залишити тісто в холодильнику на 1 годину.
Начинка: 2-3 яблука очистити від шкірки та порізати на скибки; цукор.
Кожну скибку яблука вмочити у цукор.
Тісто розкачати на товщину 3-4 мм. , порізати на квадрати. На кожен квадратик покласти скибку яблука, кінчики квадратиків тіста підняти вгору і защіпнути. Викласти на деко встелене кулінарним папером, пекти при t=180 протягом 15-20 хв. до золотистого кольору.
Немає коментарів:
Дописати коментар