Для тіста: 250 грамів маргарину, або масла,
300 грамів цукру,
3 яйця,
1 чайна ложечка соди,
оцет, або лимонний сік,
борошно, щоб замісити не дуже туге тісто.
Розм'якле масло чи маргарин розтерти у посудині з цукром, яйцями, додати соду погашену оцтом чи лимонним соком, додати борошно та замісити тісто. Поставити тісто на одну годину в холодильник. Шматочки тіста розподілити по дну та стінках формочок тоненьким шаром, бо тісто при випіканні зростає. Випікати при t=180*, до золотавого кольору.
Для крему: 250-300 грамів вершкового масла,
400 грамів згущеного молока (карамельного)
Розм'якле масло, з'єднати зі згущеним молоком. Збити міксером до однорідної маси.
Немає коментарів:
Дописати коментар