середа, 20 липня 2016 р.

Тістечка "КОШИЧКИ"

  Тістечка оригінальні та смачні. Кошички з пісочного тіста, випікаються у металевих, або силіконових формочках, діаметром 7см. по верхньому краю. Готові охолоджені кошички наповнюють кремом та прикрашають. Для цього спочатку на дно кошичків кладуть шматочки горішків (може бути волоський, фундук, кеш'ю, мигдаль), потім з кондитерського шприца наповнюють на 2/3 кремом. Зверху кошички прикрашають за бажанням: ягодами, шматочками фруктів, варенням або шоколадною крихтою.

Для тіста: 250 грамів маргарину, або масла,
                   300 грамів цукру,
                   3 яйця,
                   1 чайна ложечка соди,
                   оцет, або лимонний сік,
                   борошно, щоб замісити не дуже туге тісто.
Розм'якле масло чи маргарин розтерти у посудині з цукром, яйцями, додати соду погашену оцтом чи лимонним соком, додати борошно та замісити тісто. Поставити  тісто на одну годину в холодильник. Шматочки тіста розподілити  по дну та стінках формочок тоненьким шаром, бо тісто при випіканні зростає. Випікати при t=180*, до золотавого кольору.

Для крему: 250-300 грамів вершкового масла,
                     400 грамів  згущеного молока (карамельного)
Розм'якле масло, з'єднати зі згущеним молоком. Збити міксером до однорідної маси.

Немає коментарів:

Дописати коментар