Смачний, низькокалорійний сирник. А ще, готується легко та швидко.
Для крихти:
1 склянка борошна;
0,5 чайн. ложки солі;
0,5 чайн. ложки соди;
125 гр. масла або маргарину.
Перемішати борошно з сіллю та содою, додати масло, або маргарин та розтерти все руками на крихту.
Для начинки:
250 гр. кисломолочного сиру;
0,5 слянки цукру;
2 яйця.
Сир перемішати з цукром та яйцями.
Фрукти, або ягоди за сезоном, можна чорнослив - 150 гр.
Приготування:
Форму діаметром 23см. змастити маслом, висипати крихту, залишивши 2 стол. ложки для посипки, та розрівняти. Викласти сирну масу, а зверху ягоди чи скибки фруктів. Посипати крихтою, що залишилась.
Випікати 20 хвилин при t=180 до золотистого кольору.
Немає коментарів:
Дописати коментар