Смачне, ароматне, хрумке печиво, смакуватиме до кави чи чаю. Готується легко та швидко, тому ви можете приготувати його до приходу гостей, або порадувати смачною випічкою своїх рідних, не затрачаючи багато часу. Окрім цього, печиво дуже корисне, адже кунжут містить багато мікроелементів, необхідних для нашого організму.
Для приготування такого печива потрібно:
150 гр. кунжуту;
50 гр. вершкового масла;
100 гр. цукру;
100 гр. борошна;
1 яйце;
дрібка солі;
1 ч. ложка ванільного цукру;
1 стол. ложка розпушувача тіста (польського виробництва)
Масло розтерти з цукром, додати ванільний цукор, яйце та все добре збити.
Додати борошно змішане з розпушувачем, все перемішати. Наостанок додати кунжут і замісити легко тісто.Тісто виходить трішки липкуватим. Відщипувати шматочки тіста, скатувати у кульки, трішки приплюснувши, викладати на деко. Викладати на відстані , бо печиво збільшується при випіканні. Випікати печиво при t=180 протягом 10-15 хвилин.
Немає коментарів:
Дописати коментар